Prijava maketa - 27. državno natjecanje brodomaketara

Popunjavanjem ovog obrasca prijavljujete makete brodova pojedinog brodomaketara na državno natjecanje koje će se održati u Rijeci. Za svaku pojedinu maketu morate nanovo popuniti i poslati obrazac.

Podaci o brodomaketaru
Podaci o maketi
Napomena: C - 1 : makete na vesla i na jedra; C - 2 : makete na motorni pogon; C - 3 : makete postrojenja/instalacija; C - 4 : minijaturne makete; C - 5 : brodovi u boci; C - 6 : plastične makete; C - 7 : kartonske i papirne makete; C - 8 : makete izrađene iz kitova za sastavljanje; VK : makete koje ne sudjeluju na natjecanju, ali se žele izložiti.
Maksimalna veličina datoteke koju možete poslati iznosi 5MB. Dozvoljeni nastavci datoteke: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, psd, pdf, pic, gz, rar, tar, zip. Molimo Vas da u nazivu datoteke koristite slova engleske abecede. Poželjno je da naziv datoteke sadrži ime i prezime autora te naziv broda. Ukoliko imate bilo kakavih pitanja u vezi fotografija molimo Vas da nam se obratite na e-mail info@hsb.hr.
Dimenzije
1:
cm
cm
cm
kg
kn
Vrijednost makete je potrebno navesti za osiguranje modela tijekom trajanja izložbe
Uz maketu broda potrebno je dostaviti i kratki opis izložene makete (gdje i kada je brod izgrađen, gdje je plovio, u čijem je vlasništvu bio brod, jesu li na njemu plovile neke značajne povijesne ličnosti, je li povezan s nekim znčajnim povijesnim događajima i druge zanimljivosti).
Polje napomena služi za upis dodatnih komentara ili pitanja vezanih uz ovaj obrazac.